top of page

Events in alle soorten en maten

Een evenement is een speciale, tijds- en plaatsgebonden gebeurtenis die door een initiatiefnemer (individu, groep of organisatie) bewust is gepland en die gericht is op een bepaalde doelgroep om met een bewust gekozen vorm een bepaald doel te realiseren.

Bron: Projectmanagement (tiende druk), Een professionele aanpak van evenementen; Iris Eshel, Jan Verhaar | Boom uitgevers Amsterdam

Een evenement als een landelijke beurs maar zeker ook kleinere lokale evenementen zijn ideale gelegenheden om klanten sterker te binden aan uw merk of bedrijf. Dankzij het één-op-één contact wordt de band tussen uw klant en uw bedrijf versterkt. Maar ook evenementen om de band met uw personeel te versterken zijn belangrijk, denk aan

een bedrijfsfeest of een medewerkers-informatiedag. Zij bevorderen de interne communicatie en motiveren uw werknemers.

Klik op een van de bollen hieronder voor de vele mogelijkheden

Kennis-

evenementen

Een goede eventmanager beschikt over een krachtige mix van creatieve vaardigheden en managementskills.

Een uitgekiende balans die garant staat voor het organiseren van bruisende live-ervaringen.  

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een incentive of een workshop; samen maken we er een onvergetelijk event van. Jullie het idee, ik denk mee en verzorg de uitvoering! Met meer dan 15 jaar ervaring maak ik van elk event iets bijzonders.

 

Dankzij mijn uitgebreide netwerk ben ik op de hoogte van de nieuwste locaties, worden beeld en geluid goed geregeld, ken ik de beste cateraars, de meest veelbelovende acts en de best passende sprekers. Ik zet net zo graag mijn eigen netwerk in als dat ik samenwerk met jouw leveranciers.

Wat ik doe

Eventmanagement

Events in alle soorten en maten
bottom of page