Bij het organiseren van een event moeten er een heleboel dingen gebeuren. Een gedeelte vindt onder de oppervlakte plaats. Inventariseren, briefen, offreren, het moet allemaal geregeld worden, maar bezoekers merken er niets van. En zo hoort dat ook!

 

Het zichtbare gedeelte; het event zelf, moet bruisen en sprankelen. Trafficall zorgt ervoor dat alles stroomt. Boven en onder water.

 

U kunt Trafficall inzetten voor bijvoorbeeld alleen het inventariseren en plannen, het verzorgen van het hele event of als coördinator tijdens het evenement zelf. Of alleen voor de productie en coördinatie van alle communicatiemiddelen. U kiest zelf waar u wilt instromen.

1. Diepzeeduiken

Trafficall denkt met u mee over het doel, de doelgroep, de boodschap en het soort event. We inventariseren het benodigde budget, het concept, de deadline, de programmaonderdelen en de organisatie van het projectteam.

trafficall-onderzeeer.png
trafficall-kompas.png

2. Navigeren

De koers is bepaald. U weet wie de doelgroep is, wat het doel is, welke boodschap u wilt overbrengen en op welke manier u dat wilt doen. In deze stap gaan we aan de slag met de daadwerkelijke organisatie. Het draaiboek! Dit draaiboek is niets meer of minder dan een opsomming van alle feiten en gemaakte afspraken. Een ommisbaar handvest voor elk event.  

3. Papierwerk

Bij elk evenement zijn verschillende partijen betrokken. Met al deze partijen moeten afspraken gemaakt worden omtrent de levering van de verschillende diensten. Een strakke planning is essentieel. Locatie, vervoer, catering, entertainment, beveiliging, kinderopvang; Trafficall regelt het.

trafficall-vliegtuig.png
trafficall-vissies.png

4. Laat de klanten binnenstromen

Uiteraard wilt u uw evenement groots aankondigen bij de doelgroep. Trafficall zorgt ervoor dat u uw volledige doelgroep zo efficiënt mogelijk bereikt. Maar dat is niet alles! We verzorgen bijvoorbeeld ook programmaboekjes, plattegronden, bewegwijzering, aankleding en premiums.

5. Één kapitein

Ook tijdens het evenement is er iemand nodig die alles coördineert en ervoor zorgt dat alles vloeiend verloopt. Schakelt u Trafficall in voor de eventcoördinatie, dan wordt het programma bewaakt en is er één aanspreekpunt voor alle mogelijke organisatorische vragen.

trafficall-kapitein.png
trafficall-bootje.png

6. Hoe zijn we gevaren?

Laat u uw evenement door Trafficall verzorgen, dan houden we na afloop uiteraard een evaluatie. Is de doelgroep goed bereikt? Zijn de gestelde doelen behaald? Zijn we binnen budget gebleven? Wat ging er goed, wat kon er beter?

Hoe ik dat doe

Van onder tot boven water