top of page

Een open dag van een bedrijf, organisatie of bedrijfsterrein biedt de ongekende kans om diverse doelgroepen het bedrijf, de mensen die er werken - en trots op zijn - en het verhaal achter de organisatie letterlijk te laten beleven. Daar ligt een prachtige kans voor een slim concept.

 

Belangstellenden rijden veelal vaak langs het bedrijfspand en hebben geen idee wat er daar nu eigenlijk gebeurt. Of familieleden horen veel verhalen over het werk maar kunnen het nu komen meebeleven. Anderen willen zich oriënteren op een baan. Op deze wijze kunnen ze laagdrempelig kennismaken met de bedrijfswerkzaamheden.

 

Een open dag organiseren is natuurlijk veel meer werk dan alleen de deuren open zetten en zorgen dat de koffie gereed staat. Een interessant programma met meerdere vaste punten vormt de kern van de open dag. Maar daarnaast moeten er vergunningen worden aangevraagd, de route door het bedrijf uitgestippeld worden, de rol van de medewerkers beschreven en bekend gemaakt worden, cateraars vastgelegd worden en het “menu” besproken, buitenruimtes moet ingericht worden, voldoende parkeergelegenheid georganiseerd worden, parkeerregelaars geboekt, een fotograaf besproken worden, kindervermaak met toezicht, naambordjes, programmaboekjes, plattegrond….

 

Kortom: veel te organiseren en te regelen. Trafficall wil hier graag bij ondersteunen.

Open dagen

bottom of page